Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

Contact

WE ARE AVAILABLE TO CONTACT YOU

Map of Macedonia with marked distribution centers

Kumanovo Skopje Tetovo Gostivar Debar Kicevo Veles Kocani Stip Struga Bitola Prilep Kavadarci Negotino Strumica Gevgelija Berovo Pehcevo Delcevo Makedoski Brod
Address Prilep

Address Prilep

str. Cane Kuzmanoski 1,
7500 Prilep,
North Macedonia

Address Skopje

Address Skopje

str. 1 No. 209,
Idrizovo, 1043 Petrovec, North Macedonia

Call us

Call us

+389 48 421 450
+389 48 426 551 | Fax

Fax

Fax

contact@pripiv.mk

LIST OF AVAILABLE CONTACTS

Follow us