Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

Контакт

Достапни сме за контакт со вас

Мапа на Македонија со обележани дистрибутивни центри

Kumanovo Skopje Tetovo Gostivar Debar Kicevo Veles Kocani Stip Struga Bitola Prilep Kavadarci Negotino Strumica Gevgelija Berovo Pehcevo Delcevo Makedoski Brod
Адреса Прилеп

Адреса Прилеп

ул. Цане Кузманоски 1,
7500 Прилеп,
Северна Македонија

Адреса Скопје

Адреса Скопје

ул. 1 број 209, Идризово, 1043 Петровец
Северна Македонија

Јавете се

Јавете се

+389 48 421 450
+389 48 426 551 | Факс

Пратете порака

Пратете порака

contact@pripiv.mk

Листа на достапни контакти

Следете нѐ