Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

ЗЛАТЕН ДАБ

Висококвалитетно лагер пиво со златножолта боја, со пријатна горчина и чист вкус, произведено од 11% пивска сладовина со содржина од 4,5% волуменски алкохол. Златен Даб е пиво произведено со современа технологија и врвни опреми: опрема за филтрација и стабилизација на пиво позната како бескиселгурна филтрација, опрема за обработка на вода, матурација и стабилизација на пивото и др.

Стандардно висок квалитет

Стандардизирање на квалитетот на Златен Даб се постигнува преку производство на пивото со софистицирана модерна технологија, нова врвна опрема и висок квалитет на суровини.

Состав и рецептура

Основни суровини на Златен Даб се вода, слад, хмељ и пивски квасец. Балансот на состојките, врвната вештина и знаење на пивските мајстори го креираат уникатниот вкус на Златен Даб.

Вкусот на Златен Даб

Свеж и газиран вкус на почеток што преминува во софистицирано горчлив, а на крај добива елегантно сува завршница.

Основни карактеристики на Златен Даб

Златен Даб се карактеризира со јасножолта боја. Пената е кремаста и густа, а мирисот свеж и пријатен што нуди вистинско пивско уживање.

Следиме Светско со Панчев

Златен Даб Времето е релативно

Limited Edition – Ване Костуранов

Квалитет преточен во уживање

Следиме Светско со Панчев

Следиме Светско со Панчев

Златен Даб Времето е релативно

Златен Даб Времето е релативно

Limited Edition - Ване Костуранов

Limited Edition - Ване Костуранов

Limited Edition - Ване Костуранов

Квалитет преточен во уживање

ЗЛАТЕН ДАБ Limited Edition

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ДИЗАЈН НА КАЛИНА БРАЈКОВСКА

ДИЗАЈН НА КАЛИНА БРАЈКОВСКА

ДИЗАЈН НА ГОЦЕ ИЛИЕВСКИ

ДИЗАЈН НА RUKI CHUKI

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ДИЗАЈН НА НИКОЛА РАДУЛОВИЌ

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ЗЛАТЕН ДАБ Limited Edition

ДИЗАЈН НА RUKI CHUKI
ДИЗАЈН НА RUKI CHUKI
ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ
ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ
ДИЗАЈН НА ГОЦЕ ИЛИЕВСКИ
ДИЗАЈН НА ГОЦЕ ИЛИЕВСКИ
ДИЗАЈН НА КАЛИНА БРАЈКОВСКА
ДИЗАЈН НА КАЛИНА БРАЈКОВСКА
ДИЗАЈН НА НИКОЛА РАДУЛОВИЌ
ДИЗАЈН НА НИКОЛА РАДУЛОВИЌ