Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

ZLATEN DAB DARK

ZLATEN DAB, NJË BIRRË E VËRTETË E ZEZË PREMIUM!

Një birrë e vërtetë e zezë Zlaten Dab Dark Premium është krijuar sipas recetës të mjeshtrave gjerman më me përvojë. Me një ngjyrë të errët, karakteristikë e birrës të bërë me një teknikë të veçantë për birrat e errëta është e destinuar për dashamirët e shijes unike, të hapur ndaj përvojave të reja. Zlaten Dab e zezë është produkt i një partneriteti strategjik të Birrarisë së Prilepit me Kuhel bauer, një nga birraritë më të vjetra dhe më të njohura gjermane.

Karakteristikat e Zlaten Dab

  • Shije e sofistikuar
  • Karakter i fortë
  • Cilësi e rafinuar
  • Ngjyrë kafe e errët
  • Shkumë e ngurtë kremoze e butë
  • Aromë të kafesë
  • Përfundim delikat çokollate
12.5 %

ëmbëlsia e birrës  

5,2 %

Vol. Alkooli*

*+/- 0,5% vol.

100 %

Vol. Alkooli