Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

ZLATEN DAB DARK

ЗЛАТЕН ДАБ, ВИСТИНСКО ПРЕМИУМ ЦРНО ПИВО!

Вистинско црно Златен Даб Dark Premium пиво e создадено по рецепт на најискусните германски мајстори. Со темна боја, карактеристична за пиво изработено со посебна техника за темни пива е наменето за љубители на уникатен вкус, отворени кон нови искуства. Златен Даб Црно е производ на стратешко партнерство на Прилепска Пиварница со Кухел бауер, една од најстарите и најреномирани германски пиварници.

Карактеристики на Златен Даб

  • Софистициран вкус
  • Силен карактер
  • Префинета текстура
  • Темно-кафена боја
  • Цврста креместа нежна пена
  • Мирис на кафе
  • Деликатен чоколаден финиш
12.5 %

Пивска
сладовина

5,2 %

Волуменски
алкохол*

*+/- 0,5% vol.

100 %

Квалитет и уживање