Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

ZLATEN DAB LAGER

ZLATEN DAB, KËNAQËSI E PAPËRSËRITUR E BIRRËS!

Zlaten Dab është një birrë lager me cilësi të lartë të standardizuar, e prodhuar me teknologji bashkëkohore dhe pajisje të lartë, nga lëndë të para me cilësi të lartë. Për prodhimin e Zlaten Dab, përdoren lëndë të para themelore: ujë, hops, ëmbëlsia e birrës dhe maja e birrës, të cilat, të balancuara sipas recetës dhe aftësisë së mjeshtrave të birrës, shndërrohen në një birrë unike cilësore.

Karakteristikat të Zlaten Dab

  • Shije e freskët dhe e gazuar
  • Hidhësi e sofistikuar
  • Përfundim elegant i thatë
  • Karbonizimi i balancuar
  • Ngjyrë të verdhë të çelur
  • Shkumë kremoze
  • Aromë e freskët dhe e këndshme
11 %

Ëmbëlsia e birrës

4,5 %

Vol. Alkooli*

*+/- 0,5% vol.

100 %

Cilësi dhe kënaqësi

ZLATEN DAB PAKETIM

Dashamirët e Zlaten Dab mund të shijojnë birrën e tyre të preferuar të mbushur në kanaçe prej 0,33L dhe 0,5L, në shishe qelqi me një vëllim prej 0,33L dhe 0,5L, në paketimin PET me një vëllim prej 1.5L dhe fuçi për birrë kriko prej 25L.1,5L

0,33 л.

Kanaçe

0,5 л.

Kanaçe

0,33 л.

Paketimi prej qelqi

0,5 л.

Paketimi prej qelqi

1,5 л.

Paketim plastik

25 Л.

Fuçi për birrë kriko