Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

ZLATEN DAB

Birrë lager e cilësisë së lartë me ngjyrë të verdhë të artë, me hidhësi të këndshme dhe shije të pastër, e prodhuar nga ëmbëlsia e birrës 11% me përmbajtje 4,5% alkool në vëllim. Zlaten Dab është një birrë e prodhuar me teknologji moderne dhe pajisje të nivelit më të lartë: pajisjet e filtrimit dhe stabilizimit të birrës të njohura si filtrimi pa acid, pajisjet e përpunimit të ujit, maturimi dhe stabilizimi i birrës, etj.

Standard me cilësi të lartë

Standardizimi i cilësisë së Zlaten Dab arrihet përmes prodhimit të birrës me teknologji moderne të sofistikuar, pajisje të reja të larta dhe lëndë të para me cilësi të lartë.

Përbërja dhe receta

Lëndët e para kryesore të Zlaten Dab janë uji, ëmbëlsia, hops dhe maja e birrës. Balanci i përbërësve, aftësia e lartë dhe njohuritë e mjeshtërve të birrës krijojnë shijen unike të Zlaten Dab.

Shija e Zlaten Dab

Një shije e freskët dhe e gazuar në fillim që kthehet në hidhësi të sofistikuar, dhe më në fund merr një përfundim elegant të thatë.

Karakteristikat teknike të Zlaten Dab

Zlaten Dab karakterizohet nga një ngjyrë e verdhë e çelur. Shkuma është kremoze dhe e trashë, dhe aroma është e freskët dhe e këndshme, e cila ofron një kënaqësi të vërtetë të birrës.

Po ndjekim botërorin me Pançevin

Zlaten Dab – Koha është relative

Limited Edition – Vane Kosturanov

Cilësia e përkthyer në kënaqësi

Следиме Светско со Панчев

Следиме Светско со Панчев

Златен Даб Времето е релативно

Златен Даб Времето е релативно

Limited Edition - Ване Костуранов

Limited Edition - Ване Костуранов

Limited Edition - Ване Костуранов

Квалитет преточен во уживање

ЗЛАТЕН ДАБ Limited Edition

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ДИЗАЈН НА КАЛИНА БРАЈКОВСКА

ДИЗАЈН НА КАЛИНА БРАЈКОВСКА

ДИЗАЈН НА ГОЦЕ ИЛИЕВСКИ

ДИЗАЈН НА RUKI CHUKI

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ДИЗАЈН НА НИКОЛА РАДУЛОВИЌ

ДИЗАЈН НА ВАНЕ КОСТУРАНОВ

ЗЛАТЕН ДАБ Limited Edition

Dizajni nga Kalina Brajkovska
Dizajni nga Kalina Brajkovska
Dizajni nga Ruki Çuki
Dizajni nga Ruki Çuki
Dizajni nga Nikola Raduloviq
Dizajni nga Nikola Raduloviq
Dizajni nga Vane Kosturanov
Dizajni nga Vane Kosturanov
Dizajni nga Goce Ilievski
Dizajni nga Goce Ilievski