Age verification

Дали сте над 18 години?

Со отворање на оваа страница се согласувате со нашата Политика за приватност

За да пристапите до оваа веб страница потребно е да имате 18 години или повеќе. Потврдете ја вашата воздраст за да ја видите содржината

ZLATEN DAB LAGER

ЗЛАТЕН ДАБ, НЕПОВТОРЛИВО ПИВСКО УЖИВАЊЕ!

Златен Даб е лагер пиво со високо стандардизиран квалитет, произведено со современа технологија и врвна опрема, од високо квалитетни суровини. За производство на Златен Даб се користат основни суровини: вода, хмељ, пивски слад и пивски квасец кои избалансирани според рецептурата и вештината на пивските мајстори се претвараат во квалитетно уникатно пиво.

Карактеристики на Златен Даб

  • Свеж и газиран вкус
  • Софистицирана горчливост
  • Елегантно сува завршница
  • Балансирана газираност
  • Јасножолта боја
  • Кремаста пена
  • Свеж и пријатен мирис
11 %

Пивска
сладовина

4,5 %

Волуменски
алкохол*

*+/- 0,5% vol.

100 %

Квалитет и уживање

ЗЛАТЕН ДАБ ПАКУВАЊА

Љубителите на Златен Даб може да уживаат во нивното омилено пиво наполнето во лименки од 0,33L и 0,5L, во стаклени шишиња со волумен од 0,33L и 0,5L, во PET амбалажа со волумен од 1,5L и буриња за точено пиво од 25L.

0,33 л.

Лименка

0,5 л.

Лименка

0,33 л.

Стаклена амбалажа

0,5 л.

Стаклена амбалажа

1,5 л.

Пластична амбалажа

25 Л.

Буре за точено пиво